Om

Truckeriet Utbildningscenter AB

 

En ny utbildare – men med erfarenhet och anor

Truckeriet Utbildningscenter AB är ett nybildat bolag som har anor från början av 80-talet. Då drevs verksamheten som en internutbildning för Volvo person- och lastvagnar och på senare tid känner nog de flesta till företaget som Coor Service Management.

Nu tar Truckeriet Utbildningscenter AB över verksamheten som ägs av Pentti Hänninen.

Genom vår breda kompetens och lång historik har vi kunnat leverera utbildningar till industrin och dess underleverantörer i stora delar av landet. Man stoltserar med ett elevregister strax under 40 000 personer registrerade.

Gedigen utbildning

Vårt mål är att var och en som utbildat sig hos oss ska bli säker och effektiv i sitt yrke, trivas på jobbet och känna ansvar.

Det bidrar i sin tur till att risken för skador på personer, fastigheter, gods och truckar minskar och ger en ökad effektivitet. Något som både företaget och dess anställda har allt att vinna på.

 

UPPDATERADE UTBILDNINGAR

Våra utbildningar är alltid aktuella och uppdateras i takt med omvärlden, lagar och föreskrifter förändras. Vi följer självklart alltid branschpraxis och gällande regelverk som finns. Samtliga läroplaner för truckar, liftar och kranar följer riktlinjerna framtagna av arbetsmarknadens parter som en del av strävan att minska antalet arbetsplatsolyckor och främja en effektiv produktion. Våra brandskyddsutbildningar följer Svenska Brandskyddsföreningens säkerhetsregler. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor.

 

– Det är viktigt att de som kommer tillbaka till arbetet från en utbildning hos oss inte bara har fått med sig ett intyg utan också fått med sig en gedigen utbildning. En säker och effektiv yrkesman blir en kvalitetsstämpel både för oss som utbildningsföretag och för dem som anlitar oss.

 

Välkommen att utbilda dig eller dina medarbetare hos oss!

Truckförarutbildning

Mobila Arbetsplattformar

Fallskydd Brandskydd

Kranar & lyftredskap

Säkra lyft

Heta Arbeten

Systematiskt Brandskydds Arbeten

Hjärt- och lungräddning

Första hjälpen L-ABC
 

Mail:  utbildning[a]truckeriet.se

 

Vid pennan Pentti Hänninen

 

Truckeriet_logo_pms